КОНСАЛТИНГОВІ ПОСЛУГИ
з відкриття та управління закладів у сфері HORECA
(ресторанний консалтинг/консалтинг у готельному бізнесі)
Відкриваючи готель, ресторан, кафе чи бар, кожен інвестор насамперед очікує швидкого повернення інвестицій та стабільного зростання доходу. Щоб унеможливити ризик збитковості Вашого майбутнього бізнесу, правильно розробити його концепцію, грамотно здійснити його проектування, втілити все в реальність і запустити з «нуля», - Вам необхідно звернутися до компанії, що пропонує професійні консалтингові послуги з відкриття закладів у сфері HORECA.
Якщо Ви плануєте відкрити свій ресторан, готель, кафе чи бар – довірте цей процес професіоналам.
Компанія DASP Bureau спеціалізується на таких видах вищезгаданих послуг як: ресторанний консалтинг, готельний консалтинг, іменовані також як консалтинг у ресторанному бізнесі та консалтинг у готельному бізнесі відповідно.
Ми прописуємо чіткий і зрозумілий план дій з таймінгом робіт, виконуємо весь комплекс послуг від концепту до відкриття, а Ви лише насолоджуватиметеся процесом.
А найголовніше – ми розкриваємо секрети бездоганного сервісу та незвичайної гостинності!
Що ми вам пропонуємо?
Ресторанний консалтинг, як і готельний консалтинг, передбачає надання широкого спектру послуг.
Послуги компанії DASP Bureau - консалтинг у ресторанному бізнесі та консалтинг у готельному бізнесі - включають такі складові.
Пошук приміщення
Проводимо аналіз пропозицій на ринку, прораховуємо пропускну спроможність та визначаємо цільову аудиторію локації
Дизайн проект
Видаємо якісний дизайн проект з усією необхідною для відкриття технічною документацією
Ремонтні роботи
Виконуємо повний комплекс ремонтних робіт від демонтажу до встановлення меблів
Підбір персоналу
Займаємося пошуком співробітників, проводимо співбесіди та необхідне навчання
Пошук постачальників
Ділимося своїми контактами перевірених постачальників та допомагаємо у пошуку нових
Встановлення обладнання
Рекомендуємо якісне обладнання, допомагаємо у закупівлі та установці
Маркетинг та СММ
Допомагаємо налаштувати рекламну кампанію, соціальні мережі та даємо поради щодо генерації контенту
Розробка меню
Допомагаємо у створенні концепції, опрацьовуємо технологічні карти, підбираємо оптимальну подачу страви
Пропонуємо вашій увазі розширений перелік послуг, щоб було зрозуміліше, що саме входить до ресторанного консалтингу/готельного консалтингу, і з чого все починається:
1. Розробка бізнес-плану проекту (прораховуємо рентабельність проекту, терміни повернення інвестицій та інше);
2. Проектування та ремонт;
3. Підбір та тестування персоналу (насамперед керуючого, шеф-кухаря, головного бармена – вони будуть задіяні у підготовці до відкриття);
4. Розробка штатного розкладу;
5. Складання та опрацювання меню кухні та бару;
6. Підбір технологічного обладнання та інвентарю;
7. Підбір програмного забезпечення, автоматизація процесів;
8. Допомога у підборі постачальників продукції, витратних матеріалів, інше;
9. Розробка прейскуранту цін на послуги;
10. Розробка маркетингової стратегії;
11. Складання медіаплану;
12. Супровід рекламної кампанії;
13. Упорядкування управлінських звітів (CashFlow, P&L).
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ДІЮЧИХ РЕСТОРАНІВ, КАФЕ, ГОТЕЛІВ, БАРІВ
Надаючи послугу ресторанний консалтинг/готельний консалтинг для об'єктів, які вже відкрилися, ми проводимо аналіз усіх даних щодо виробничих процесів, оцінюємо ефективність інструментів контролю та складаємо послідовний план дій для збільшення прибутковості об'єкта.
Допоможемо зробити refresh Вашому ресторану, кафе, готелю чи бару.
Останні проекти